Starity

10+1 ok, amiért Justin Bieber szerethető

2016. szeptember 10. 04:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében 10 indokot fogunk felsorolni, miért szerethető Justin Bieber, a botránykirály!

hirdetés

Justin Bieber 2009-ben tört be a zeneiparba a Baby slágerével, amely legyünk őszinték, nem a legkedveltebb alkotások köré tartozik. Biebs azóta nagy utat tett meg, hiszen zenéje nagyon is minőségi, és kellemes lett, na meg kisfiús báját is kinőtte – már ami az izomtónusát illeti.

Az énekes gyakran keveredik botrányokban, közel sem makulátlan a múltja, de azért nézzük, miért is szerethetjük a fiatal sztárcsemetét, akinek a szíve talán mégis aranyból van.

1. Nem fél kimutatni az érzelmeit

Bieber nagyon őszinte srác, őt úgy kell elfogadni, amilyen – nem öleli körül semmilyen makulátlan imázs vagy képmutatás. A 2015-ös MTV VMA-n előadása közben éppen ezért omlott össze teljesen.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire támogatni fognak. Úgy éreztem, az emberek elítélnek, miközben én csak azt csinálom, amit szeretek: előadok. Az érzelmeim összegyűltek, és abban a pillanatban, amikor mindenki tapsolt, csak hálás voltam

– mondta.

2. Meglepi a rajongóit

Karrierje kezdete óta szívesen lepi meg rajongóit otthonukban, vagy ahol éppen éri őket. A mi kedvencünk mégis az volt, amikor egy súlyos beteg lányt látogatott meg, aki kihagyni kényszerült a szalagavatóját. Éppen ezért, Bieber egy saját bált szervezett számára, ahol a kísérő természetesen ő volt – kéz a kézben vezette izgatott rajongóját. Ebben a nyolc percben frissítően más oldalát láthatjuk Biebsnek!

3. Szerenádozik a legszerencsésebbeknek

Azonban nemcsak jótékony célból tesz ilyet: egyik turnéján beépített elem volt, hogy kiválasztottak a közönség soraiból egy szerencsés, teljesen átlagos jeggyel rendelkező lányt, akinek maga Justin Bieber szerenádozott.

A jelenet megtekinthető 2:25-től.

(Vagy amikor pár hónapja egy születésnapos lányt hívott fel a színpadra.)

4. Támogatója a Make a Wishnek

Rossz ember nem lehet, aki tagja a Make a Wish alapítványnak, amely rákos gyermekek utolsó kívánságát teljesíti. Éppen ennek keretein belül találkozott egy kislánnyal, akihez férjül is ment, a kérésére.

Biebernek egyébként is különleges kapcsolata van a gyermekekkel: köztudottan imádja őket.

5. Ahogyan a kishúgával bánik példaértékű

Justin kishúga Jazmyn, aki legutóbb az egyik Purpose állomáson hiányolta annyira bátyját, hogy felszökött hozzá a színpadra. Biebs először észre sem vette a váratlan vendéget a dal közben, akire a figyelmet egyik táncosa hívta fel 1:20-nál.

Ezután az egész szám alatt végigtáncoltatta, ahogy egy nagytestvérhez illik. Hát nem édesek?

... azonban arról sem tudunk megfeledkezni, mennyire édes volt, mikor öccsével, Jaxonnal jelent meg a Grammy vörös szőnyegén.

Fotó: Twitter

6. Az egyik legjobb carpool-karaoket csinálta

James Corden mellett mindenki személyisége igazán megmutatkozik. Justin pedig nem véletlenül lett a legnépszerűbb a show-ban: olyannyira, hogy két felvonásban is beülhetett Corden mellé a kocsiba.

Biebs végig vicces volt, kedves, ráadásul még jól fésült oldalát is megmutatta, így nem meglepő, hogy már 100 millió megtekintéshez közeledik. (A második részt ezen a linken éred el.)

7. Elismeri a hibáit

Míg sok sztár szereti áldozatnak felmutatni magát, Biebs kész arra, hogy elismerje hibáit. Részben erről is szól Sorry című slágere.

Az őszinteség minden emberben becsülendő, és tény, hogy rengeteget változott a botrányokkal tarkított múltjához képest.

Nem változtatnék meg a múltamban sok mindent, hiszen azok a hibák, és félresiklások tettek azzá az emberré, aki ma vagyok

És tudja, honnan jött! Biebs az egyik legaktívabb és legkedvesebb celeb a Twitteren, és mindig kifejezi, mennyire hálás a rajongóinak.

8. Segített egy nőnek, akit elütött az autó

2016 elején Bieber egy nőnek a segítségére sietett, akit előtte ütött el az autó. Biebs-t ráadásul követte a TMZ, akik rögtön elkezdték filmezni a balesetet. Justin erre ideges lett, és rájuk förmedt, ha nem tudnak segíteni, húzzanak el, és ne kamerázzák a pórul járt biciklist.

Justin ráadásul rögtön a segítségére sietett a hölgynek: kihívta a mentőket, majd miután azok megérkeztek, feltűnés nélkül távozott a helyszínről.

Ráaádsul szerényen is kezelte a hírt: „Nem csak én voltam. Mindenki, aki ott volt. Ráadásul, ki ne tenné meg?”

9. Őszintesége mellett még vicces is

Nemcsak a világ kész arra, hogy viccet csináljon belőle, hanem maga Justin Bieber is. Tudja, hogy paraszt volt, elismeri, hogy idiótán viselkedett az évek során, és még parodizálja is akkori önmagát.

Ki vállalt volna fel egy olyan műsort, amelyben saját magát égeti másfél órán keresztül? Hát, Bieber! A Comedy Central „Roast of Justin Bieber” showjában hallgatta, ahogy az emberek viccet csinálnak belőle, majd inspiráló beszédet adott a változásról.

(A teljes részt ide kattintva megnézheted magyar felirattal.)

Mikor pedig a Babyről kérdezik, csak annyit mond: Igen, valóban nagyszerű dal. Tudtad, hogy ez a legdislikeoltabb videó a YouTube-on? Nem értem, miért... – nevet.

10. Tehetséges

Mielőtt befutott volna, kis srácként YouTube-ozott, emellett az utcán zenélt egy gitárral a kezében – így fedezte fel őt Usher.

Bieberre így sok mindent lehet mondani, csak éppen azt ne, hogy tehetségtelen, hiszen a maga hangszíne igen kellemes, és élőben is szinte ugyanúgy hangzik, mint a felvételeken.

Nemcsak gitározik, hanem zongorázik, dalszövegeket ír, producerként tevékenykedik, és még remekül táncol is.

+ 1. Talpraállt a nulláról

2014-ben megjárta a börtönt, elzárkózott a világtól, és úgy viselkedett, mintha ő lenne a mindenség ura – nem tisztelve senkit. Így senki nem számított arra, hogy rá egy évre talpraáll, és teljesen új, botránymentes oldalát mutatja meg.

Bieber emberek milliót inspirálja arra, hogy merjenek önmaguk lenni, és higyjenek abban, akik, így ha valamiért tiszteletre méltó, akkor ezért biztosan.

Kitartást kívánunk Justinnak innen is (hiszen az énekes köztudottan nincs a legjobb lelkiállapotban), reméljük a jövőben ezekről a jó tulajdonságairól hallhatunk inkább!

Cikksorozatunk további részei:

Kommentben várjuk a javaslatokat, kiről olvasnátok szívesen legközelebb!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek