Starity

Kiderült, milyen nemű babája lesz Liptai Claudiának

2016. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 sztárja izgalmas időszakot él meg várandósságával, nemrég pedig azt is megtudta, milyen nemű babával gyarapszik a családja.

hirdetés

Április elején még csak találgathattunk, hogy vajon áldott állapotban van-e Liptai Claudia, nem sokkal később pedig maga jelentette be, hogy a pletykák igaza: valóban babát vár. Mostanra az is kiderült, hogy a népszerű műsorvezető kisfiúnak ad majd életet, akinek érkezése ősz közepére várható.

Claudia egyébként úgy érzi, története sok olyan nőnek ad reményt, aki a negyvenes éveiben marad magára, ám ő az élő bizonyítéka annak, hogy ebben a korban is párra lelhet az ember.

Hiszem, hogy a történetem sok egyedülálló reményt ad, mert azt mutatja, hogy soha nincs vége semminek, mindig van újabb remény. Annyi negyven feletti nőtársam marad egyedül, de nekik sem kell lehúzni a rolót. Hiszem, hogy az élet hosszú távon valahogy mégiscsak döntetlenre játszik. Olyan sokszor csalódtam, olyan sokszor nem sikerült, de most mégis összejött

– idézi Claudia szavait a Bors.

Alig várja fia érkezését I Fotó: Facebook / Liptai Claudia hivatalos oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek