Starity

Hosszú kihagyás után új dallal jelentkezett James Arthur

2016. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint két évet kellett várni a brit énekes új, önálló videoklipjére, mely még az idén megjelenő új albumán lesz hallható.

hirdetés

James Arthur legutóbbi kisfilmje körülbelül két és fél éve jelent meg, azóta csak közreműködőként hallhattuk például a holland duóval, a Moksszal, illetve kiadott egy saját készítésű mixtape-t is, melyet a Soundcloudra töltött fel. Egészen idáig kellett várni a 2012-es brit X-Factor győztesének legújabb szerzeményére, mely a Say You Won't Let Go címet kapta.

A brit énekes péntek délután töltötte fel visszatérő videoklipjét a YouTube-ra, melyet azóta több százezren hallgattak meg. A Say You Won't Let Go egy egyszerű akusztikus dal, de megannyi mondanivalóval és érzelemmel.

Érdekesség, hogy a dal közvetlenül tegnapi szegedi koncertje előtt jelent meg, melyet ott a helyszínen is előadott a backstage-ben, később pedig a koncerten is. Erről egy felvétel is készült az énekes Facebook-oldalán.

James második albuma november 4-én fog megjelenni Back from the Edge címmel, melyen 17 dal lesz hallható. Addig is az énekes még két koncertet fog adni hazánkban: Budapesten a Dürer kertben. A szeptember 27-ei előadásra még jegyek kaphatók! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek