Starity

Taylor Swift valóra váltotta haldokló rajongója utolsó kívánságát

2016. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár számtalan rosszindulatú pletyka terjeng a Grammy-díjas énekesnőről, ő ennek ellenére sem felejtett el jószívű maradni, és újabb rajongója kívánságát váltotta valóra.

hirdetés

A cincinnati rednőrség őrmesterének, Dan Hilsnek a 18 éves lánya, Meghan veleszületett szívfejlődési rendellenessége miatt haldoklik, így igyekszik kihasználni azt a kevés időt, ami még a rendelkezésére áll, és szép emlékeket szerezni az utolsó napjaiban.

A lány legnagyobb álma az volt, hogy beszélhessen legnagyobb kedvencével, Taylor Swifttel, így szerettei a közösségi oldalakon és a Dream Foundation nevű alapítványon keresztül igyekeztek minden követ megmozgatni annak érdekében, hogy ez a vágya valóra váljon.

18 éve túlélő I Fotó: Facebook / Meghan Marion Hils

Meghan szeretett volna egy telefonbeszélgetést vagy videochatet lebonyolítani Taylor Swifttel, de mivel ő most nagyon népszerű, nem sok esélyt láttunk arra, hogy elérjük őt

– írta az édesapa a Facebookon egy posztban. 

Meghan később belátta, hogy nincs esélye elérni az énekesnőt, így Amerika két legismertebb műsorvezetőjének (Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon) egyikét szerette volna megkeresni, ugyanis imádja a műsoraikat. Legnagyobb meglepetésére mindkét műsorvezető és maga Swift is reagált a megkeresésre, így valóra válhatott a haldokló lány álma, aki egy nyilvános bejegyzésben mondott köszönetet.

A köszönöm nem fejezi ki, mennyire hálás vagyok Taylor Alison Swiftnek a mai napért, és hogy időt szánt rám, hogy 29 percen át videochateljünk 2016. szeptember 8-án. A szívem legmélyéről mondok most köszönetet neked, Taylor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek