Starity

Egy felmérés szerint a lányok a felelősek a fiúk rossz osztályzataiért

2016. szeptember 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha hazánkban nem is annyira, ám külföldön sok helyen szigorúan korlátozzák azt, hogy mit viselhetnek a lányok az iskolában – nem is ok nélkül.

hirdetés
Egy felmérés szerint a lányok a felelősek a fiúk rossz osztályzataiért
Fotó: Freeform

A texasi Clements High School igazgatója, Phil Morgante nemrég utánajárt annak, miért rontottak osztályzataikon az intézmény fiú tanulói, és az eredmény ismeretében szigorú szabályokat hozott. A felmérés ugyanis kimutatta, hogy a lányok lenge, sokat sejtető öltözete áll a fiúk koncentrációs képességeinek csökkenése hátterében, így amennyiben valamelyik tanuló oda nem illő ruházatban jelenik meg az órákon, úgy fennáll a lehetősége, hogy arra kötelezik: öltözzön át.

Hölgyeim, tisztában vagyok azzal, hogy keményen dolgoznak hasizmaikért az olimpia óta, de a felsőik ne itt fent végződjenek. El kell takarniuk a hasukat! Az egészet

– nyilatkozta diákjainak intézett beszédében az igazgató, majd így folytatta:

Hölgyeim, továbbra is önöket hibáztatom az urak egyre romló eredményeiért, méghozzá az önök túl szoros öltözete miatt. Ha a továbbiakban is ilyen ruházatban jelennek meg, fel fogjuk kérni önöket, hogy öltözzenek át.

Az új szabály egyébként nem kifejezetten nyerte meg a diákokat, akik az ABC 13-nek adott interjújukban több ízben is nemtetszésüket fejezték ki, a korlátozás azonban ennek ellenére is hatályba lépett, és minden valószínűség szerint más iskolák is alkalmazzák majd a módszert, hogy a tanulásra, és ne a lányok nézegetésére ösztönözzék a fiúkat.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek