Starity

Hivatalos: Véget ér a Mistresses

2016. szeptember 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC úgy döntött, hogy nem érdemes többet áldozni a 2013 óta futó drámasorozatra.

hirdetés
Hivatalos: Véget ér a Mistresses
Fotó: ABC

Az idei év egyáltalán nem kedvezett a sorozatok fanatikusai számára. Korábban már beszámoltunk róla, hogy idén lekerült a képernyőről a Castle, A férjem védelmében, a Luxusdoki, A szépség és a szörnyeteg és az American idol is, jövőre pedig tovább bővül a lista a Hazug csajok társaságával, a Vámpírnaplókkal és a Grimmel. Ezúttal azonban a Mistresses sztárjai készülnek a búcsúra.

Az ABC drámasorozatának főszerepében  Alyssa Milanót, Yunjin Kimet, Rochelle Aytest és Jes Macallant láthattuk, akik legutóbb a széria negyedik évadának szeptember 6-án sugárzott utolsó részében tűntek fel.

Rina Mimoun, a sorozat executive producere a TV Line-nak vallott arról, hogy Josh Reimsszel még szeretnének készíteni egy 13 részes évadot, hogy méltóképp lezárják a történetet.

Úgy érezzük, hogy még van egy évnyi történetünk, amit elmondanánk, és egyben egy méltóságteljes lezárási módra törekszünk, mellyel befejeznénk a sorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek