Starity

Katy Perry szívesen duettezne Taylor Swifttel

2016. szeptember 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két popsztár akár ismét baráti viszonyt ápolhatna egymással, amennyiben félretennék korábbi sérelmeiket.

hirdetés
Katy Perry szívesen duettezne Taylor Swifttel
Fotó: The Daily Beast / Emil Lendof

Köztudott, hogy Katy Perry és Taylor Swift jó barátnők voltak, ám nézeteltéréseik évekkel ezelőttre nyúlnak vissza, amikor a Shake It Off énekesnője a Rolling Stone magazinnak adott interjújában azzal vádolta meg kolléganőjét, hogy le akarta nyúlni tőle a táncosait, akik a turnén kísérik. A konfliktus idén még tovább elmérgesedett, amikor Calvin Harris szakítása után beszólt az exének a Katy-féle balhéra referálva, így a két énekesnő továbbra sem borult egymás vállára, hogy békét kössenek.

Perry a napokban a rajongói kérdésére válaszolt a Twitteren, amikor az egyik felhasználó aziránt érdeklődött, fog-e Swifttel közös dalt készíteni, melyre az érintett meglepő módon úgy válaszolt, hogy amennyiben kolléganője bocsánatot kér tőle, úgy minden bizonnyal igen. Vajon Taylor veszi majd a lapot, és rendezi a nézeteltéréseket Katyvel? Ez már a jövő zenéje!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek