Starity

Oltár elé állt Anna Camp és Skylar Astin

2016. szeptember 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben végre házasságot kötött egymással A tökéletes hang című film forgatásán megismerkedett színészpáros.

hirdetés

A People magazin hozta le elsőként a hírt, miszerint tegnap hivatalos formában is összekötötte az életét Anna Camp és Skylar  Astin. A szerelmesek kilenc hónapnyi jegyben járás után álltak oltár elé, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak a legközelebbi családtagjaik és barátaik jelenlétében egy kaliforniai tengerparton. A lap úgy tudja, hogy a menyasszony egy Reem Acra-kreációban ment férjhez, a vőlegény pedig egy Ermenegildo Zegna tervezte öltönyt viselt a nagy napon.

Eleinte csak barátok voltunk. Skylar nagyon tehetséges, és ő is Mérleg, akárcsak én. Akkoriban ő valaki mással találkozgatott, én pedig válófélben voltam, amikor egyszer előállt a kérdéssel: Nincs kedved eljönni egy randira? Emlékszem, sokat gondolkodtam rajta, mert ő fiatalabb, mint én, öt év van köztünk. Ő 26, én 31 voltam akkoriban, aztán úgy voltam vele, hogy Miért is ne? Nézzük, mi sülhet ki belőle

– mesélte 2013-as egymásra találásuk történetét Anna a Glamournak adott korábbi interjújában.

Fotó: Instagram / Anna Camp

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek