Starity

Nem várt kellemetlen meglepetés várta Niall Horant a születésnapján

2016. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szőke szívtiprója a mai napon ünnepli 23. születésnapját, ám a reggele nem éppen úgy indult, ahogy azt remélte.

hirdetés

Ha híres emberről van szó, az embernek bizony találékonynak kell lennie, hogy emlékezetes meglepetést okozhasson neki, pláne akkor, ha az illetőnek nincsenek pénzügyi gondjai, így bármit megengedhet magának. Niall Horant is sikerült mai születésnapja alkalmából meglepnie egy kisebb csoportnak, ám a meglepetés közel sem talált pozitív fogadtatásra.

Történt ugyanis, hogy míg az énekes az igazak álmát aludta, a Team Error néven futó hackercsoport feltörte Instagram-fiókját, és a posztokban arra kérte Niall követőit, hogy kövessék be az általuk megjelölt profilokat a közösségi oldalakon.

Fotó: Instagram / Niall Horan (screenshot)

Amikor Horan észrevette, hogy elveszítette az irányítást a képmegosztón lévő fiókja felett, a Twittert használta szócsövének arra, hogy tudassa: nem ő áll a bejegyzések mögött.

Valami őrült szórakozik az Instámmal... Csak hogy tisztázzuk, néhány elborult agyú meghackelte a fiókomat, és ők jelölték meg saját magukat rajta

– írta a mikroblogon az énekes, aki a közösségi oldalon tett bejelentéseknek köszönhetően azóta visszakapta 17 millió követővel bíró oldalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek