Starity

Gossip Girl: Ennyit változtak a főszereplők

2016. október 14. 09:09   |   Szerző: Suzie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Decemberben lesz négy éve, hogy véget ért a The CW népszerű drámasorozata, amiért lányok milliói rajongtak éveken át. Cikkünkben elhoztuk, hogy mennyit változtak és hol tartanak most a széria sztárjai.

hirdetés
Gossip Girl: Ennyit változtak a főszereplők
Fotó: The CW

Blake Lively (Serena van der Woodsen)

Kedvenc Upper East Side-i hercegnőnket, Serenát Blake Lively keltette életre. A színésznő azóta is gőzerővel dolgozik: A zátony című filmje augusztusban, az All I See Is You pedig szeptemberben került a mozikba.

Blake a magánéletében is sikeres, férjével Ryan Reynoldssal A zöld lámpás című film forgatásán ismerkedtek meg 2010-ben, nem sokkal később pedig házasságot is kötöttek. A párnak tavaly januárban született meg a kislánya, aki a James nevet kapta, második gyermekük pedig szeptember 30-án jött világra, így a színésznő jelenleg szabadságon van, hogy főállású édesanyaként a családjáról gondoskodjon.

Blake 2007-ben...

... és 2016-ban

Chace Crawford (Nate Archibald)

Chace-t Nate Archibald szerepében láthattuk, ám azóta több filmben és sorozatban is megcsillogtatta a tehetségét. Feltűnt például a Várandósokban Anna Kendrick oldalán, de szerepelt a Mountain Menben, a Glee-ben és a Blood & Oilban is. Legutóbb az Undraftedben láthatták rajongói, valamint novemberben kerül az amerikai mozikba a főszereplésével készült Rules Don't Apply.

Ami magánéletét illeti, tavaly februárban szóba hozták Nina Dobrevvel, de a színésznővel csak közeli barátok, romantikus kapcsolat nincs köztük. Chace 2015 júniusa óta boldog párkapcsolatban él Blood & Oil-beli kolléganőjével, Rebecca Rittenhouse-szal.

Chace 2007-ben...

... és 2016-ban

Penn Badgley (Dan Humphrey)

Pennt Dan Humphrey szerepében láthattuk a sorozatban, de karrierje során számtalan sikerfilmben is feltűnt, mint például a Könnyű nőcskében, A mostohaapában, a Csapatszellemben, a Krízisközpontban és a Dögölj meg, John Tuckerben – többek között. Idén a The Paper Store-ban és Adam Green Aladdinjában láthatták rajongói.

Penn 2014-ben megalapította MOTHER nevet viselő zenekarát, amit azóta MOTHXR-re nevezett át. Bemutatkozó albumuk Centerfold címmel idén februárban jelent meg az üzletek polcain. Magánéletét tekintve sincs oka panaszkodni, mivel két éve él boldog párkapcsolatban Domino Kirkével.

Penn 2007-ben...

... és 2016-ban

Ed Westwick (Chuck Bass)

Ki ne emlékezne Manhattan rosszfiújára, Chuck Bassre? Az őt alakító színész továbbra is a filmiparban tevékenykedik, ám igazán áttörő sikere azóta sem volt. Ed még mindig inkább sorozatszerepeket vállal (láthattuk a Wicked Cityben, jelenleg pedig a Snatch és a White Gold című szériákat forgatja), de néhány közepesen népszerű filmben is feltűnt, mint amilyen a Szerelem az Alpokban, a Romeo & Juliet és a J. Edgar – Az FBI embere.

Szerelmi életével kapcsolatban nem sokat lehet tudni, annyi biztos azonban, hogy 2008 és 2010 között szenvedélyes se veled – se nélküled kapcsolatot ápolt kolléganőjével, Jessica Szohrral.

Ed 2007-ben...

... és 2016-ban

Taylor Momsen (Jenny Humphrey)

A szőke szépség Dan húgát, Jennyt alakította a szériában, a negyedik évadnál azonban felmondott, hogy énekesnői karrierjére koncentráljon Pretty Reckless nevű zenekara élén, mellyel 2009-es bemutatkozása óta két albumot jelentetett meg – és már a harmadikra sem kell sokat várni.

Taylor a Gossip Girl óta nem vállalt szerepet a filmiparban, minden idejét a zenének szenteli – talán ezért is lehetséges, hogy jelenleg nincs senki különleges az életében.

Taylor 2007-ben...

...2016-ban

Leighton Meester (Blair Waldorf)

Kedvenc méhkirálynőnk sem unatkozott a sorozat végetérte óta: férjhez ment és gyermeke született Adam Brodytól, valamint a képernyőre is rövidesen visszatér a FOX csatorna produkciójában, a Making Historyban.

Az elmúlt években több filmben is szerepelt – megcsillogtatta tehetségét a Csajok Monte Carlóban, a Csípem a családod, az Apa ég!, az Esős vasárnap, A fegyver törvénye és a Lfe Partners című alkotásokban –, valamint énekesnői pályáját is beindította: első korongja Heartstings címmel került a boltokba 2014-ben.

Leighton 2007-ben...

... és 2016-ban

Jessica Szohr (Vanessa Abrahms)

A részben magyar származású színésznő Dan egyik legrégebbi barátját, Vanessát alakította – a mai napig ez a legismertebb szerepe. A Gossip Girl óta Jessica olyan filmekben szerepelt, mint a Kétéjszakás kaland, a Ted 2. és a Club Life, de feltűnt a Complications, a CSI: Cyber és a Kingdom című sorozatokban is, legközelebb pedig a Twin Peaksben láthatjuk majd viszont.

Magánéletét tekintve – ahogy fent már említettük –, gyengéd szálak fűzték sorozatbeli kollégájához, Ed Westwickhez, jelenleg pedig Scotty McKnighttal alkot egy párt (két éve vannak együtt).

Jessica 2007-ben...

... és 2016-ban

Connor Paolo (Eric van der Woodsen)

Connor Serena kisöccsét, Ericet keltette életre. A színész csak a negyedik évadig szerepelt, utána már csak pár epizód erejéig láthattuk. Ennek oka hasonló volt, mint kolléganőjénél, Taylor Momsennél, ugyanis ő a Bosszú című sorozat miatt hagyta ott a stábot. 2016-ban a Csúcsformában című szériában és a Like Lamb filmben láthattuk. A színész 2013 óta Janet Bailey-vel alkot párt.

Connor 2007-ben...

... és 2016-ban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek