Starity

Valóra válik egy régi álom? Justin Timberlake is szívesen duettezne Britney Spearsszel

2016. szeptember 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, eljött a 90-es, kora 2000-es évek zenerajongóinak ideje, ugyanis az egykori álompár mindkét tagja nyitott a közös munkára.

hirdetés

Britney Spears néhány héttel ezelőtt, egy kérdezz-felelek keretein belül vallott arról, hogy szívesen duettezne Steven Tylerrel, Gwen Stefanival és Justin Timberlake-kel, ám rajongói figyelmét ez utóbbi híresség keltette fel, ugyanis köztudott, hogy a pophercegnő és az NSYNC egykori szépfiúja korábban egy párt alkotott. 

Érdekesség, hogy az énekes az E! Online riporterétől, Marc Malkintól tudta meg, hogy exe szívesen készítene vele közös dalt, Timberlake-et pedig láthatóan meglepte Spears felvetése, de minden kétséget kizáróan tetszett neki az ötlet, ugyanis így reagált.

Komolyan? Naná [hogy benne lennék]. Abszolút, abszolút

– mondta csillogó szemmel az énekes, majd a beszélgetés során hozzátette, hogy a munka és a gyereknevelés mellett nem igazán jut ideje az újságokat böngészni, ezért is nem tudott a dologról, majd Britney-nek címezve hozzátette:

Elnézést kérek, amiért nem volt tudomásom róla... Elérhető vagyok, hívj fel!

Természetesen nagyon szeretném látni, hogy együtt dolgoznak. Azt hiszem, a világon mindenki szívesen látná őket újra együtt bármilyen formában is történjen. Olyan, mintha ez lenne mindenki gyerekkori álma. Úgy vélem, csodálatos együttműködés lenne

– fogalmazta meg mindenki gondolatát az esetleges együttműködés kapcsán Justin NSYNC-beli cimborája, Lance Bass.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek