Starity

Nicky Hilton először nyilatkozott az anyaságról

2016. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris húgát Carolina Herrera divattervező hétfői divatbemutatóján csípte mikrofonvégre az E! Online riportere, Catt Sadler.

hirdetés

Várandósan is nagyon csinos és elegáns volt I Fotó: Instagram / Nicky Rothschild

Nicky Hilton tíz héttel ezelőtt adott életet férjével, James Rothschilddal közös első gyermekének, Lily Grace-nek, de máris bombaformában van, mintha soha nem is lett volna dinnye méretű pocakja. Saját bevallása szerint annak köszönheti, hogy ilyen hamar visszanyerte szülés előtti alakját, hogy a várandóssága idején is odafigyelt magára, így alig szaladt fel néhány pluszkiló rá, valamint továbbra sem hagyott fel a testedzéssel és egészséges diétára fogta magát.

Nicky azt is elárulta, hogy bár nehezére esik otthon hagyni imádott csemetéjét, de amikor valahová mégis hivatalos, olyankor is csak annyi időre hagyja szeretteire a kicsit, amíg pihen, így nem marad le semmiről.

Imádok anya lenni! Szereztem magamnak egy ébresztőórát az elkövetkezendő 18 évre, aki pontban hajnali fél hatkor ébreszt minden áldott nap, de imádom! Az ő arcára ébredni maga a mennyország számomra

– nyilatkozta a szőke szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek