Starity

Novemberben érkezik a Dark Sarah új lemeze

2016. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly debütált a Heidi Parviainen vezette együttes első lemeze, de már akkor elárulta az énekesnő, hogy a második korong is készülőben van.

hirdetés
Novemberben érkezik a Dark Sarah új lemeze
Fotó: Facebook / Dark Sarah

November 18-án kerül az üzletek polcaira  a Dark Sarah második albuma, melynek borítójáról és dallistájáról is lehullott a lepel. Mindazonáltal korábban már értesülhettünk arról, hogy ahogyan a bemutatkozó albumon, ezen a lemezen is hallható lesz néhány duett, amelyek olyan nevekkel lettek rögzítve, mint Charlotte Wessels (Delain), JP Leppäluoto (Charon, Northern Kings), vagy Manuela Kraller (ex-Xandria), aki már az előző korongon is hallható volt egy szám erejéig.

A The Puzzle névre kersztelt lemezt egyébként augusztus 27-én a Little Man nevezetű dal, és a hozzá készült kisfilm harangozta be. Mindezt megelőzően pedig márciusban egy hivatalos előzetes látott napvilágot, amely igencsak meseszerűre sikeredett, és az album történetét meséli el.

Íme a dallista:

  1. Breath
  2. Island In The Mist
  3. Little Men
  4. Ash Grove
  5. For The Birds
  6. Deep And Deeper
  7. Dance With The Dragon (feat. JP Leppäluoto)
  8. Cliffhanger
  9. Aquarium (feat. Charlotte Wessels)
  10. Rain (feat. Manuela Kraller)
Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek