Starity

Jövő hónapban kerül a mozikba a Billie Joe Armstrong főszereplésével készült Ordinary World

2016. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a Green Day frontembere már korábban is megcsillogtatta színészi tehetségét, de ez az első igazán komoly szerepe.

hirdetés

Október 14-én mutatják be a Billie Joe Armstrong főszereplésével készült Ordinary Worldöt az amerikai mozik – írja az Alternative Press. A film maga egy lecsúszott punkzenészről szól, aki karrierje eltemetése után megállapodik és a boldog családi idillbe próbál beilleszkedni több-kevesebb sikerrel, amikor ráeszmél, hogy talán nem ez az ő útja.

A történetben nagy szerepe van a férfiaknál a negyvenes éveikben jelentkező kapuzárási pániknak, melyet a Billie alakította Perry tár a nézők elé, de a filmben szerepet kapott még Selma Blair, Judy Greer, Chris Messina, Madisyn Shipman és Dallas Roberts is.

A Lee Kirk rendezte alkotást egyébként áprilisban mutatták be először a közönségnek Tribecában, ahol egész jó fogadtatásban részesült, így az alkotók azt várják, hogy a főszereplőt alakító zenész sok nézőt bevonz majd a mozikba, főleg úgy, hogy a film zenéjét is ő szerezte. Hazai megjelenéséről egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Ez az első főszerepe a zenésznek I Fotó: Universal Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek