Starity

Rob Schneider újra apa lett

2016. szeptember 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

52 évesen ismét apa lett a Tökös csaj sztárja. Felesége, Patricia tegnap adott életet második közös gyermeküknek.

hirdetés

Rob Schneider az E! Online-nal osztotta meg az örömteli hírt, miszerint a tegnapi napon ismét apa lett, ugyanis felesége életet adott második kislányuknak, Madeline Robbie-nak. A pár idősebbik lánya, a négyéves Miranda Scarlett is nagyon várta a jövevényt, akinek érkezéséről a Netflix Real Rob című műsorában már értesülhettek a rajongók.

Kevesen tudják, de a színésznek korábbi kérészéletű kapcsolatából már van egy idősebb lánya is, Elle King, akit tavaly Grammy-díjra jelöltek Ex's & Oh's című szerzeményéért, ám a díjat végül nem vihette haza. A fiatal szépséget édesanyja, London King nevelte fel, és nem igazán áll közeli kapcsolatban az apjával, melyről így nyilatkozott a Billboardnak egy korábbi interjúban:

Egy Vegas-i házasságból születtem: a szüleim három nappal a megismerkedésüket követően házasodtak össze. Amint 18 lettem, felvettem anyám nevét, mert ő nevelt fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek