Starity

Jennifer Lawrence is Magyarországra jön forgatni

2016. szeptember 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, az idei év után jövőre sem szenvedünk hiányt világsztárokban Budapest utcáin.

hirdetés

Idén eddig olyan A-listás hírességek fordultak meg fővárosunkban, mint Chris Noth, Harrison Ford vagy Jared Leto, de hamarosan újabb híresség érkezik hozzánk az Oscar-díjas Jennifer Lawrence személyében. Az Origo ugyanis úgy tudja, hogy többek között nálunk (is) forgatják a 26 éves színésznő főszereplésével készülő Red Sparrow című kémthrillert.

A Francis Lawrence rendezte alkotásban Jen egy táncosból titkosügynökké avanzsáló hősnőt alakít, akinek feladata az lesz, hogy elcsábítson egy magas rangú CIA-ügynököt (Joel Edgerton) titkos információk kiszedése céljából. Ahogy az várható, a két kém között valós vonzalom alakul ki, melynek következtében nemcsak munkájuk, hanem életük is veszélybe kerül.

A történet egyébként Jason Matthews azonos című regényén nyugszik, melynek további érdekessége, hogy megtörtént eseteken alapul a történet, ugyanis az író maga is a CIA-nek dolgozott korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek