Starity

Februárban debütál A férjem védelmében spin-offja

2016. szeptember 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS csatorna előbbre hozta a még el nem nevezett műsor premierdátumát, így május helyett már februárban megérkezik a képernyőkre.

hirdetés
Februárban debütál A férjem védelmében spin-offja
Fotó: CBS

Januárban számoltunk be arról, hogy Robert & Michelle King rendezők távozása miatt veszélybe került A férjem védelmében folytatása, a helyzetet pedig csak tovább súlyosbította, amikor a főszereplőt alakító Julianna Margulies is beadta a felmondását.

A fentiek tekintetében a CBS úgy döntött, hogy a sorozat lezárását kéri, nem sokkal később pedig bejelentésre került, hogy testvérsorozatot kap a széria, melynek főbb szerepeiben Diane Lockhartot (Christine Baranski) és Lucca Quinnt (Cush Jumbo) láthatjuk majd.

Az eredeti tervek szerint a sorozat jövő tavasszal – várhatóan májusban – mutatkozott volna be, de a csatorna egy másik projekt miatt előbbre hozta a premiert februárra. Maga a történet egy évvel A férjem védelmében fináléja után veszi fel az események fonalát, de ennél többet egyelőre nem lehet tudni a sorozatról. A rendezői székben egyébként az anyasorozat írópárosa, a fent említett Robert & Michelle King ül, munkájukat pedig Phil Alden Robinson társalkotó segíti majd.

További érdekesség, hogy Jess Weixler és Carrie Preston is jelezte a készítőknél az új produkcióban való feltűnésére való szándékát, így várhatóan ők is szerepet kapnak majd a két főszereplő mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek