Starity

Hét év szünet után jövőre visszatér a McFly

2016. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srácok jövő januárban kezdenek el dolgozni legújabb (hatodik) nagylemezükön.

hirdetés

A zenekar saját bevallása szerint az elmúlt években a McBusted névre keresztelt formációnak szentelte az idejét, de végre úgy érzik, ideje visszatérni a gyökerekhez, és új életet lehetni a McFlyba. A csapat legutóbbi nagylemeze egyébként 2010-ben jelent meg Above the Noise címmel, és mivel a srácok csak 2017 elején kezdenek neki a visszatérő korong megírásának, így a rajongók előtt még hosszú várakozási idő áll.

Új év, új album. Janurában kezdünk dalokat írni

– idézi a Mirror Tom Fletcher frontember szavait, aki azt is hozzátette, hogy már van több olyan szerzeményük is készen, melyeket az új albumra szánnak, de többségében új nótákkal szeretnék azt megtölteni.

A hatodik lemezre szánt dalaink egyike végül a McBusted albumára került fel. Ez a Getting It Out volt. Texasban rögzítettük, de aztán mégis a McBustedon helyeztük el

– nyilatkozta Harry Judd dobos ezáltal bepillantást engedve, hogy milyen típusú dalokat szeretnének a hatodik albumon tudni.

Fotó: Simon Jones PR

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek