Starity

Őrület! Ennyi szelfit készített a nyaralásán Kim Kardashian

2016. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem hiába nevezik szelfikirálynőnek a 35 éves valóságshow-sztárt, aki tényleg mindent bevet annak érdekében, hogy lenyűgözze a közösségi oldalain több tízmillió főre rúgó rajongótáborát.

hirdetés

Kim Kardashian mindig is nárcisztikus természetéről volt híres, de azt azért mi sem gondoltuk, hogy ennyire lenyűgözi önnön szépsége. A kétgyermekes sztármami ugyanis nemrég a családjával indult Mexikóba vakációzni, ám ahelyett, hogy a tengerparton süttette volna magát és homokvárat épített volna a csemetéivel, ideje nagy részét fotózkodással töltötte.

Na, nem a tájat fotózta, hanem önmagát, ugyanis a Metro értesülései szerint megközelítően hatezer szelfit készített a mindössze négynapos kiruccanáson, vagyis körülbelül 1500 fotót lőtt naponta. Természetesen ezeknek nem került fel mindegyike a világhálóra, hiszen Kim csak a legjobbakat szokta feltölteni, de azért még mi is kíváncsiak lennénk arra, hogy hogyan bír el napi szinten ennyi adatforgalmat az iCloud-tárhelye...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek