Starity

Már most rekordot döntött A sötét ötven árnyalata

2016. szeptember 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő februárban bemutatásra kerülő romantikus film előzetesére rengetegen voltak kíváncsiak.

hirdetés

Fotó: Universal Pictures

Kedden került bemutatásra A sötét ötven árnyalata című E. L. James-könyv filmadaptációjának előzetese, melyre az első 24 órában többen voltak kíváncsiak, mint a korábbi csúcstartó Star Wars: Az ébredő erő című sci-fi betekintőjére. Míg utóbbira 112 millióan kattintottak az első napon, addig előbbire 114 millióan voltak kíváncsiak.

Az ötven árnyalat-trilógiát egyébként is hatalmas érdeklődés övezi már a regények megjelenése óta, az írónő pedig nemrég bejelentette, hogy jövőre megérkezik A sötét ötven árnyalatának másik, a férfi főszereplő szemszögéből íródott kiadása is, így a franchise rajongói igazán nem panaszkodhatnak.

Az első filmadaptáció tavaly került a mozikba, és bár nem váltotta be maximálisan a rajongók és a kritikusok elvárásait, mégis hatalmas siker lett világszerte, ugyanis több mint tízszeres hasznot hozott a készítőknek a maga 571 millió dolláros bevételével, így a készítők joggal számítanak az újbóli sikerre – pláne az előzetes iránti hatalmas érdeklődés tükrében.

Ami a második filmet illeti, a rendezői székébe ezúttal James Foley ülhetett, a szereplők részéről azonban továbbra sem történt változás: Ana szerepében ismét Dakota Johnsont láthatjuk, Christiant pedig ezúttal is Jamie Dornan keltette életre.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek