Starity

Vámpírnaplók: Alaric végre révbe ér?

2016. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helló, tesó címmel október 21-én kerül képernyőre a Vámpírnaplók nyolcadik évadának első epizódja. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Vámpírnaplók: Alaric végre révbe ér?
Fotó: The CW

Julie Plec executive producer nemrég a TVLine-nak adott interjút a sorozat folytatása kapcsán, és felvázolta a Matthew Davis által alakított Alaric Saltzmanra váró vélhetően derűs jövőt, valamint megosztotta az olvasókkal az utolsó évad forgatása során készült fotókat is.

A történet a hetedik évad fináléjában ott ért véget, hogy Damon (Ian Somerhalder) és Enzo (Michael Malarkey) az Armory pincéjében sötét varázslat áldozata lett, aminek következtében elveszítették az emberségüket. Mindeközben Caroline (Candice Accola) pontot tett Alarichoz (Matthew Davis) fűződő kapcsolata végére, hogy új életet kezdjen Stefannal (Paul Wesley); Bonnie (Kat Graham) pedig nemcsak a szerelmét és a legjobb barátját, hanem a mágiát is elveszítette, így igen nehéz időszaknak néz elébe.

Köztudott továbbá az is, hogy néhány új taggal bővül a stáb, így ismerkedhetünk majd meg Seline-nel (Kristen Gutoskie), aki Alaric és Caroline ikergyerekeinek a dadájaként tűnik fel a színen, és akik abban reménykednek, hogy a korábbi vámpírvadász benne végre társra lelhet, örülhetnek. Legalábbis a széria producerének elhintett megjegyzése a boldog végre utal.

Alaricnak nem igazán van szerencséje a nőkkel. Nem tudom, helyes döntés lenne-e részéről beleugrani egy új kapcsolatba a közeljövőben, de ha mégis megteszi, a dögös dada életképes lehet számára.

A karakternek egyébként valóban nem sok szerencséje volt korábban a nőkkel, hiszen feleségét, Isobelt (Mia Kirshner) vámpírrá változtatták majd megölték; őt követte Jenna (Sara Canning), később pedig Jo (Jodi Lyn O'Keefe), de a fent említett Caroline-nal sem volt több szerencséje.

Alaric végre megtalálja élete párját? I Fotó: The CW
Damon ismét visszatér a sötét oldalra I Fotó: The CW
Seline-nek is fontos szerepe lesz I Fotó: The CW
Stefan az elsők között indul Damon és Enzo keresésére I Fotó: The CW
Régi trükkök is bevetésre kerülnek I Fotó: The CW
A régi barátok ismét gyilkolásra adják a fejüket I Fotó: The CW
Damon minden eddiginél kegyetlenebb lesz I Fotó: The CW
Vajon lesz, aki megállítsa Damont? I Fotó: The CW
Fotó: The CW
Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek