Starity

Új kislemezt dob piacra a Sonata Arctica

2016. szeptember 19. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben kerül az üzletek polcaira a finn titánok legújabb nagylemeze, amelyről hamarosan egy újabb kislemezes dal kerül nyilvánosságra.

hirdetés

Október 7-én kerül a lemezboltok polcaira a finn zenekar legújabb albuma, amely a The Ninth Hour elnevezést kapta. Az újdonságról már teljes egészében lehullott a lepel, ugyanis nemrégiben már az albumborítót, valamint a számlistát is megcsodálhattuk. Mindazonáltal már az első dalnak is fültanúja lehettünk, amely a Closer To An Animal címet kapta, és egy dalszöveges kisfilm keretein belül került fel a YouTube-ra.

A hétvége folyamán a srácok a Facebookon árulták el, miszerint hamarosan egy újabb kislemezt fognak megjelentetni, amely ezúttal a Life című szerzeményük képében. Mindezeken túl már a kiadvány borítójára is szemet vethettünk, ugyanis a Tony Kakko vezette formáció azt is megmutatta a célközönségnek, amely elődjéhez képest kissé visszafogottabb, ám mégis egy remekül kidolgozott alkotás lett. Megtudhattuk továbbá azt is, hogy a Life-hoz kisfilmet is forgat majd az együttes.

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek