Starity

Babát vár Floor Jansen

2016. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bombaként robbant a hír alig néhány órával ezelőtt, miszerint Floor áldott állapotban van.

hirdetés
Babát vár Floor Jansen
Fotó: nightwish.com

A Teamrock nevű weblap tette közzé a hírt, miszerint Floor Jansen, a Nightwish pacsirtája és a Sabaton dobosa, Hannes Van Dahl első közös gyermeküket várják. A két zenész évek óta boldog párkapcsolatban él, és korábban a holland énekesnő utalt arra, hogy készen áll az anyává válásra. Álma most teljesült, a weblap szerint Floor immár a negyedik hónapban jár. 

Az énekesnő ugyan még nem jelentette be közösségi oldalain a gólyahírt, ám Tuomas Holopainen, a zenekar billentyűse és dalszövegírója a Teamrocknak a következőket mondta:

Év elején rákérdeztem Floornál, hogy érkezhet-e gyermek az elkövetkező egy évben. Ő pedig igennel válaszolt. Szeretnénk egy év szünetet tartani, és most ez lehetségessé is válik!

A Nightwish még négy koncertet ad Ázsiában – érintve Kínát és Japánt –, ezt követően pedig egy éves pihenőt tart a csapat, Floor így nyugodtan babázhat.

Gratulálunk! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek