Starity

Taylor Swiftnek hatalmas a szíve

2016. szeptember 19. 08:08   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift újra címlapon – de aggodalomra semmi ok, hiszen most jótettének köszönhetően került a figyelem középpontjába.

hirdetés
Taylor Swiftnek hatalmas a szíve

Habár mostanában a sajtó Taylor Swift magánéletétől hangos, a fiatal énekesnő ezzel cseppet sem törődik, és minden figyelmét a számára fontos dolgokra és szeretett rajongóira fordítja. Most nem dollárezreket adományozott elhunyt rajongója családjának, hanem egy virágcsokrot küldött egyik imádójának.

A szerencsés lány neve Grace VanderWaal, aki még csupán 12 éves, de fiatalsága ellenére az idei America's Got Talent című tehetségkutatót ő nyerte meg. Még aznap este egy hatalmas virágcsokrot kapott, amit legnagyobb meglepetésére a Shake It Off énekese küldött neki. (Érdekesség, hogy Simon Cowell Grace személyében a fiatal és üde Taylor Swiftet látja, és saját bevallása szerint ő lesz a következő nagy slágergyáros a poptörténelemben.)

 A kis énekpalánta Twitter-profilján osztotta meg a lenti videót, melyben a reakcióját láthatjuk, amikor megtudta, kitől van. 

Szavakkal nem mondható el, mennyire megtisztelőnek érzem ezt.. Köszönöm szépen. NAGYON KÖSZÖNÖM!

– írta a közösségi oldalon Grace.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek