Starity

Sophie Turner: „Fogalmam sincs, mit kezdek majd az életemmel a Trónok harca után”

2016. szeptember 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves brit színésznő már most a jövő miatt aggódik, pedig még legalább két évig képernyőn lesz.

hirdetés

Június 26-án vetítette az HBO csatorna a Trónok harca hatodik évadának utolsó epizódját, és bár a folytatásra még sokat kell várnunk, a stáb már érzi, hamarosan eljön a búcsú ideje. A 2011 óta futó széria hetedik évada jövő júniusban kerül majd a képernyőre, és ezt még követi egy nyolcadik évad is, a Sansa Starkot életre keltő Sophie Turner azonban már most amiatt aggódik, mi lesz vele a sorozat lezárása után. 

Sophie-t az Emmy-gála után, az HBO afterpartiján csípte el az E! News riportere, Erin Lim, aki arról faggatta a színésznőt, hogyan érezte magát, amikor a Trónok harca nyerte az év legjobb drámasorozatának járó díjat, de szó esett jövőbeli terveiről és magánéletéről is.

Igazából alig akartam elhinni. Azt hittem, hogy a Mr. Robot fog nyerni, de végül mi nyertünk. Boldog napok ezek

– nyilatkozta a győzelem kapcsán Sophie, majd szó esett a sorozat nélküli jövőjéről is.

Valószínűleg én szomorúbb vagyok, mint ti [hogy véget ér a sorozat]. Tizenhárom éves korom óta ez az életem, szóval nagyon szomorú vagyok miatta. Őrület, mert mire befejezzük, annyi idős leszek, mint Kit [Harington, kollégája a sorozatban – a szerk.] volt, amikor elkezdtük... őrület! Fogalmam sincs, mit kezdek majd az életemmel a Trónok harca után

– magyarázta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek