Starity

Ruhamustra: Emmy Awards 2016

2016. szeptember 23. 15:03   |   Szerző: Rêveur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 18-án, a Los Angeles-i Microsoft Theaterben került megrendezésre az Emmy-gála, mi pedig elhoztuk nektek a legjobban öltözött celebhölgyeket.

hirdetés

Sophie Turner

A Trónok harca sztárja egy egyszerű szabású, Valentino tervezte csipkeruha mellett tette le a voksát, ékszereket pedig a Forevermark kollekciójából választott. Szőke frizuráját lágy hullámokba süttette az eseményre, és a makeupnál is ügyelt a kevesett több elvre.

Michelle Dockery 

A Downton Abbey brit sztárja is mesésen festett a vörös szőnyegen. Ő Oscar de la Renta-kreációja mellett döntött, frizuráját pedig oldalra csatoltatta. Sminkjét tekintve az ajkaira helyezte a hangsúlyt, így szemhéjára egy visszafogott pasztell árnyalat került.

Emily Ratajkowski 

A gyönyörű szupermodell Zac Posen ultraszűk, úgynevezett „sellőruhája” mellett állapodott meg, mely remekül kiemelte nőiesen karcsú alakját. A ruha vad színe szemmel láthatóan nagyon tetszett a modellnek, ugyanis sminkjében is visszaköszön a kék szín.

Priyanka Chopra 

Az indiai származású színésznő Jason Wu kreálmányával kápráztatta el a fotósokat, ruhájához pedig színben harmonizáló rúzst választott, így tökéletes összhatást keltett.

Kerry Washington 

A Botrány második gyermekével várandós sztárja sem marad el kolléganői mögött, hiszen ennek a különelegs szabásvonalú Brandon Maxwell-ruhának köszönhetően sikerült megtalálnia az arany középutat a visszafogottan szexi és az elegáns stílus között.

Taraji P. Henson 

Az Empire sztárja napként tündökölt a neves eseményben, amit ennek a gyönyörű Vera Wang-estélyinek köszönhetett, hiszen a ruha nemcsak nyári barnaságát, hanem remek alakját is érvényre juttatta, így a frizurájával már kellett különösképpen kísérleteznie.

Emilia Clarke 

A nude sosem megy ki a divatból – jól tudja ezt a Trónok harca Daeneryse is, aki a Versace kollekciójából választotta magának ezt a lágy esésű ruhát, frizuráját pedig egyszerű konytba tűzte a tarkóján.

Claire Danes 

A Golden Globe-díjas szőke szépség Schiaparelli Haute Couture kollekciójában találta ezt az arany színű csodát, és aligha meglepő, hogy rögtön beleszeretett. Bár a ruha ékszer nélkül is ragyogott volna, a színésznő a Forevermark gyémántjait viselte mellé.

Sarah Paulson 

Az Amerikai Horror Story sztárja is izgalmas színfoltja volt a rendezvénynek ebben a különleges, zöld színű Prada-ruhában, melyhez Wilfredo Rosado fülbevalóit viselte.

Mandy Moore 

A népszerű sorozatsztár Prabal Gurung harsány színű kreációja mellett tette le a voksát, ami nagyszerűen hangsúlyozta sötét haját és hamvas bőrét. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek