Starity

Angelina Jolie Los Angelesben bujkál a gyerekeivel – nem engedi Brad Pittnek, hogy lássa őket

2016. szeptember 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 éves színésznő minden kapcsolatot felszámolt a férjével, és nem engedi neki, hogy találkozzon közös gyerekeikkel.

hirdetés

Napokkal azután, hogy beadta a válókeresetet a férje ellen, Angelina Jolie összeszedte a cuccait, és gyerekeivel együtt elhagyta a közös családi fészket. Brad Pitt tehetetlenül áll a történtek előtt, ugyanis ő is harcolni szeretne a gyerekekért, felesége azonban nemcsak elvitte, hanem bujtatja is őket előle.

Angelina és Brad egyáltalán nem beszélnek egymással. Angelina és a gyerekek egy bérelt Los Angeles-i villában tartózkodnak

– idézi a Mirror egy neve elhallgatását kérő ismerős szavait. 

A színésznő állítólag azért is vitte el a gyerekeket a családi házból, mert nem szerette volna, ha az ott strázsáló fotósok zaklatnák őket, ugyanakkor ez nem magyarázza, miért zárja el az apjuktól őket – akinek jelenleg ugyanannyi joga van hozzájuk, mint neki.

Angelina egyébként gyermekbántalmazással is megvádolta az elmúlt napokban a férjét, erre hivatkozva pedig kizárólagos felügyeleti jogot kért a bíróságtól, vagyis férjének kizárólag láthatást biztosítana. Brad azonban nem elégszik meg ezzel, és már megtette a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy közös felügyeleti jogot kapjon a gyerekek felett.

Az E! Online úgy tudja, hogy a színészt Lance Spiegel sztárügyvéd képviseli majd a válóper során, aki korábban olyan sztárok kényes ügyeit egyengette, mint Michael JacksonCharlie Sheen, Eva Longoria, Russell Simmons és Heather Locklear.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek