Starity

Rémületében összeesett Britney Spears – videó

2016. szeptember 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop hercegnője munkája végeztével ugyanolyan, mint bármelyik másik gyermekeit egyedül nevelő édesanya.

hirdetés

Britney Spears a közösségi oldalain mutatta meg azt a videót, amit a gyerekei készítettek róla. Történt ugyanis, hogy tinédzser fiai, Sean Preston és Jayden James lenyúlták a telefonját, és kieszelték, hogy megviccelik édesanyjukat, az esetet pedig videóra is vették. Britney az este leszálltával éppen a nappaliba tartott, amikor a rá várakozó Preston rákiáltott, ő pedig ijedtében térdre rogyott, vagyis jól sikerült a csíny.

Az énekesnő egyébként saját bevallása szerint teljesen megváltozott, és már nyoma sincs annak a Britney-nek, aki egykor volt. Nem érdeklik a bulik és a felhajtás, munka után első dolga hazamenni a gyerekeihez.

Gyerekeim vannak, szóval alacsonyabban repülök. Valójában nagyon unalmas alak vagyok. Nem járok bulizni, és úgy alapvetően nem csinálok semmit. Komolyan, olyan vagyok, mint Szűz Mária. Az életem 360 fokos fordulatot vett, minden megváltozott. Ez egy teljesen új időszak, egy másik éra

– magyarázta a Flaunt magazinnak adott interjújában Brit Brit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek