Starity

A Teen Wolf sztárja kapta a főszerepet a One Direction-fanfictionből készülő filmadaptációban

2016. szeptember 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan valóra válik a Directionerek álma, ugyanis film készül Anna Todd Miutánjából.

hirdetés
A Teen Wolf sztárja kapta a főszerepet a One Direction-fanfictionből készülő filmadaptációban
Fotó: Sugarscape Illustration

Anna Todd 2013-ban, a Wattpadon kezdte publikálni a Miután címre keresztelt sorozatot, mely eredetileg egy One Direction-fanfictionnek indult, aminek középpontjában Harry Styles állt. A történet annyira népszerű lett a csapat rajongóinak körében, hogy felfigyelt rá a Simon & Schuster kiadó, és megvette a terjesztési jogokat, ugyanakkor a főszereplőt átkeresztelték Hardin Scott névre.

Nem sokkal ezelőtt hatalmas lehetőség kopogtatott az írónő ajtaján, ugyanis a Paramount Pictures ajánlatot tett, amit ő hatalmas örömmel el is fogadott, így film készül a fantazmagóriából, melynek forgatása a napokban vette kezdetét. A főszereplőt a Teen Wolfból ismert Daniel Sharman alakítja, ám egyelőre mást nem lehet tudni a készülő műről.

A történet középpontjában egyébként Tessa áll, aki nyugodt, kiszámítható és már-már unalmas életet él – egészen addig, amíg az egyetemi kollégiumban meg nem ismerkedik Hardinnal, a jóképű, ám távolságtartó brit sráccal. A lány számára úgy tűnik, hogy a fiú ki nem állhatja, ám miután elcsattan köztük az első csók, minden megváltozik, bár továbbra sem érti, mi állhat Hardin különös viselkedésének hátterében, mellyel hol magához vonzza, hol eltaszítja magától őt...

„Első nap. Kezdődik” – írta az első forgatási képhez a főszereplő az Instagramon I Fotó: Instagram / Daniel Sharman

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek