Starity

Magyarországra látogat Tarja Turunen

2016. szeptember 23. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztusban debütált a finn szoprán legújabb nagylemeze, amellyel a magyar közönséget is megörvendezteti.

hirdetés

Augusztus 5-én került az üzletek polcaira Finnország legnépszerűbb énekesnőjének legújabb nagylemeze, amely a The Shadow Self elnevezést kapta. A korongot a The Brightest Void – The Prequel nevezetű album előzte meg júniusban, amely mintegy felvezetőként szolgált, hogy mire is számíthatnak majd a tűkön ülő rajongók. Tarja ugyanis bejelentette, hogy sokkal súlyosabb dalokkal készült, mint amit eddig már megszokhattunk tőle, valamint azt is elmondta, hogy a metalvilág nagyjaival készült el az újdonsága.

Az egykori Nightwish-énekesnő még mindig e lemezt népszerűsíti világszerte, a mai napon pedig elárulta, hogy jövőre Magyarországra is eljön új korongjával, és február 1-jén hatalmas bulit csap majd a budapesti Barba Negrában. Mindezeken túl a finn szépség nemrégiben a HammerWorld magazinnak vallott arról, hogy mennyire csodálja a magyarokat, és ha tehetné akkor szívesen énekelne néhány dalt a mi anyanyelvünkön.

A fellépést hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek