Starity

Így bolondozik Kendall Jenner és Gigi Hadid

2016. szeptember 24. 17:05   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két szexi Victoria's Secret angyalról nemrégiben előkerült egy nagyon aranyos videó, amiben megmutatják vicces énjüket.

hirdetés

Kendall és Gigi nemcsak munkában, de a való életben is elég sokat lógnak együtt: a két fiatal tehetségről köztudott, hogy elválaszthatatlan jó barátok. Amikor csak tehetik és szabad idejük engedi, nagyon sokszor vannak egymás társaságában.

Nemrég Kendall az Allure magazinnak adott interjúban is megerősítette, hogy Gigi, Cara Delevingne, Hailey Baldwin és ő közte olyan barátság van, amit nem cserélne el soha semmire. Magukat „Super Natural Baráti Körnek” mondják, ahol mindenki a saját életét élheti, ugyanakkor mindig számíthat a másikra.

A fiatal Jenner lány szavát most egy James Corden Carpool Karaoke-ját idéző vicces, éneklős, többnyire inkább csak tátogós videó támasztotta alá. A felvételt teljesen poénnak szánták, így okoztak néhány boldog és vicces pillanatot rajongóiknak a lányok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek