Starity

Megérkezett a Fallen előzetese

2016. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb örömére megérkezett Lauren Kate nagy sikerű, Fallen című könyvéből készült adaptációjának első képkockái.

hirdetés

Több éves várakozást maga mögött hagyva került feltöltésre a napokban a Fallen könyvadaptációjának első előzetese, melyet a rajongók nagyon-nagy izgalommal vártak. Az elmúlt hónapokban több felvetés is született a sok halogatás okát megtalálva, az egyre türelmetlenebb rajongók pedig sorra vesztették el a hitüket azzal kapcsolatban, hogy valaha mozikba került az alkotás.

Az elmúlt hetekben Lauren Kate, a film alapjául szolgáló könyv szerzője többször is posztolt Twitter valamint Facebook-oldalára olyasfajta bejegyzéseket, melyek azt sugallták, a hosszú ideje tartó várakozás nem fog már sokáig tartani.

A film premierje még nem biztos, de az IMDb szerint Szingapúrban november 10-én, Thaiföldön pedig november 17-én került bemutatásra a könyvadaptáció.

A filmet javarészt Magyarországon, egészen pontosan Tura településén fekvő Schossberger-kastélyban forgatták, amely a történet legfőbb helyszínének, a Sword & Cross javítóintézetnek szolgált helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek