Starity

Naya Rivera rajtakapta Ariana Grandét és Big Seant a házában

2016. szeptember 25. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Mocskos” részleteket fedett fel a Glee kulisszatitkairól Naya Rivera a Sorry Not Sorry könyvében.

hirdetés

Naya Rivera mindig tudta, hogy valami nem stimmel egykori kedvesével, Markkal, akit 2015-ben tartóztattak le gyerekpornó birtoklásáért. Szeme láttára csalta őt Big Sean, az akkor 21 éves Ariana Grandéval, s ráadásul Lea Michele is folyamatosan fúrta őt. A 29 éves színésznő könyvet írt eddigi pályafutásáról, ami a Sorry Not Sorry elnevezést kapta.

Ariana Grande a lakásukban

A média mindig sejtette, hogy Ariana Grande állt Big Sean és Naya Rivera szakítása mögött, amit a színésznő most meg is erősített. 2014-ben Naya átment Seanhoz az egyik veszekedésük után az éjszaka közepén.

Besétáltam a házban, és egy kislány ült alul öltözötten a kanapén, és valami zenét hallgatott. A neve cseng arra, hogy Shmariana Schmande

– igen, ő Ariana Grande.

Naya 2013-ban volt Big Sean mennyasszonya, miután Twitteren ismerkedtek össze. Naya állítása szerint azon balhéztak össze, hogy a rapper nem mutatott semmi érdeklődést az esküvőjük iránt. 

Fotó: Billboard

Az eljegyzésüket 2014 elején bontották fel, a bizonyos éjszaka után, azonban a hírt Rivera nem magától Seantól, hanem annak publicistájától tudta meg, a hivatalos közlemény által. Big Sean ezután kiadta a brutális I Don’t Fuck With You dalát, és összejött a fiatal énekesnővel, Ariana Grandéval, akivel 2015 áprilisában szakított.

Mark Sallingról

Mindig tudtam, hogy sötét a lelke. Mindig úgy éreztem, hogy rejteget valamit előlem

– kezdte sorait Naya, aki elmondása szerint azért randizott Sallinggal, mert fiatal, buta és naív volt még.

Néha rossz döntéseket hozol, amikor a 20-as éveidben randizol. Főleg, ha nem vagy benne olyan jártas... Kiválasztasz egy szexi fiút, akinek megvan mind a hat kockája, mert vonzanak a rossz fiúk.

Hamar a rajongók kedvenc párosa lett / Fotó: Zimbio

Ő és Salling ennek ellenére három évig jártak (kisebb-nagyobb megszakításokkal), miközben a Glee-ben is együtt szerepeltek. Rivera arról is beszámolt, hogy 2010-ben azért dobta őt Salling, mert szingliként több rajongót tudott szerezni.

Amikor Mark szakított velem, azt hittem, véget ért a világom. Most pedig visszanézek, és nem tudom, mi a fenét gondoltam – szerintem mindenki volt már így. A botrányáról édesanyám értesített, és nem lepődtem meg, viszont megkönnyebbültem. Mindig tudtam, hogy valami nem stimmel.

 

Júniusban szabadlábra helyezték Markot 150 ezer dolláros bírság fejében, illetve el van tiltva minden iskola, játszótér, és játszóház 30 méteres köréből, ráadásul az internettel, drogokkal és gyerekekkel is minden kapcsolatot meg kellett szüntetnie – ezáltal elvették az okostelefonját, laptopját és minden más elektronikai készülékét.

Naya nemcsak a Markkal való viszonyát leplezte le könyvében, de beszámolt abortuszáról is, ami rendesen megosztotta az olvasókat.

Miért nem jött ki Lea Michele-lel?

Köztudott, hogy Lea és Naya rivalizált a Glee forgatása alatt – néha a pletykák olyan messzire mentek, hogy a színésznők otthagyták a sorozatot, annyira nem bírták elviselni egymást.

Az egyik Glee író azt mondta, olyanok vagyunk, mint a mágnes két vége. Egyszerűen nem illünk össze. Mindketten erősek vagyok, megrendíthetetlen véleménnyel, és készen állunk a versenyre – nemcsak egymással, de mindenkivel. Ez nem jó párosítás.

– majd így folytatta:

A barátságunk egyre jobban megromlott azután, hogy Santana kikerült a háttérből és egyre nagyobb rivaldafényt kapott a képernyőn. Szerintem Rachel – mármint Lea – nem szeretett osztozni a hírnevén. Ráadásul nehezen tudott elkülöníteni a munkától, amikor a barátságunkra került sor. Én nem veszem fel a visszajelzéseket, vagy kritikákat, azonban megértem, hogy mindenki fáradt. Ennek ellenére a célunk ugyanaz volt, tehát úgy látom, nevetni kell, és tovább lépni. Lea pedig nagyon érzékeny, és kicsit úgy éreztem, hogy minden félresiklásért engem hibáztatott

– írta.

A két színésznő professzionálisan viselkedett a felvételek alatt / Fotó: FOX

Ha panaszkodtam valakiről, vagy valamiről, azt feltételezte, hogy pocskondiázom őt. Így elkezdett fokozatosan ignorálni, majd elérkeztünk arra a pontra, hogy a hatodik évad forgatása alatt egy szót sem szóltunk egymáshoz. Lea és én határozottan nem voltunk legjobb barátok, és kétlem, hogy valaha leülünk kelkáposztát rágcsálni közösen, de a pletykák a viszályunkról eltúlzottak és hamisak voltak. Mindketten együtt tudtunk ezzel élni és dolgozni.

Szerinte Lea jó hatással volt Cory Monteithre

Lea kapcsolata is szóba került Coryval:

Mikor Cory és Lea randizni kezdtek, mindenkit meglepett. Ahogy komolyodott a dolog kettőjük között, Cory egyre kevesebbet lógott velünk és kicsit más embernek is tűnt. Az egyik szünet után mikor visszatért, nagyon sovány volt, amit azzal magyarázott, hogy többet járt edzőterembe és próbál felelősség teljesen élni – nem szórni a pénzt folyamatosan, például mindenféle autó vásárlására.

A két sztár közel állt egymáshoz / Fotó: YouTube

Lea arca mást árult el, de ki voltam én, hogy beleszóljak. Ennek ellenére, véleményem szerint, ő megtette, amit lehetett. Ahogy ismertem őt, sosem volt egy partiarc, megvetette a drogokat, tehát a kapcsolat jó hatásal lehetett volna Coryra. Örültem annak, hogy Coryt végre valaki inspirálja, mégha az a személy pont Lea Michele is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek