Starity

Az állapotos Nótár Mary kórházba került

2016. szeptember 25. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blikk információi szerint Nótár Mary kórházba került és törölték a koncertjeit. Azt egyelőre nem tudni, mi történt a népszerű énekesnővel.

hirdetés
Az állapotos Nótár Mary kórházba került
Fotó: Facebook/Nótár Mary

Az énekesnő a napokban jelentette be boldogan, hogy első babáját hordja szíve alatt, ám baljós hírek érkeztek Maryről.

A mai mezőkovácsházai koncertjében működtünk közre, ott sajnos pótolnunk kellett őt, a Romantic lép fel helyette. Nyolc-tíz éve dolgozunk együtt, sosem volt még csak beteg sem. De az ördög nem alszik. Annyit hallottunk, kórházba került, reméljük, hamar felépül

– mondta Vörös Lajos szervező.

Mary terhessége még nagyon korai, alig öthetes, a menedzsmentjét is meglepte a sajtónyilatkozat - ők is a világhálóról értesültek az énekesnő várandósságáról, ám a családja tudott a dologról. Maryt megpróbálták elérni a lapszerkesztők, ám nem jártak sikerrel. 

A terhesség első három hónapja - az első trimeszter - a legkritikusabb, ekkor ugyanis még bármi történhet, ezért elterjedt az a szokás, miszerint a harmadik hónap végén jelentik be a nők áldott állapotukat. 

Reméljük, Mary hamarosan rendbe jön és nincs gond a babájával sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek