Starity

Miley Cyrus beszőkült

2010. október 06. 18:06   |   Szerző: imteodora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley nemrég volt világosbarna, most pedig szőke lett, vajon jól tette? Eddig csak Hannahként láthattuk ilyen hajszínnel...

hirdetés
Miley Cyrus beszőkült

A Disney-hercegnő beszőkült volna? Néhányan Ke$hát vélik felfedezni Miley-ban, hisz a tollas fülbevaló, az óriási nyaklánc és a leopárdmintás leggings eddig az előbb említett énekesnő outfitjében szerepelt.

Miley Cyrust ezen a héten kapták le a Mr. Chow étteremben a barátaival, és az új hajszíne meglepte rajongóit, ugyanis kedvencük egy jóval világosabb hajkoronával jelent meg, mint eddig. Emellett valószínűleg póthajat rakatott be, hisz a vállig érő haja ismét olyan hosszú, mint azelőtt volt, mielőtt levágatta.

Vajon Miley egy újabb szerep kedvéért vált meg bájos barna fürtjeitől? Vagy így látta jónak? Esetleg újabban legjobb barátnője, Demi Lovato vette rá, hogy világosabbra váltson? Nem tudni, mindenesetre kíváncsiak vagyunk új képekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek