Starity

Simon Cowell is meglátta a tehetséget Cruz Beckhamben

2016. szeptember 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber menedzsere után az X-Factor atyja is meglátta a potenciált a legkisebb Beckham-fiúban.

hirdetés

Fotó: Sugarscape Illustration

Hónap elején számoltunk be arról, hogy Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun szemet vetett Victoria és David Becham legkisebb fiára, aki anyja nyomdokaiba lépve a zeneiparban kamatoztatná tehetségét. Ugyan a fiú még csak tizenegy éves, ám már most határozott elképzelései vannak a jövőre nézve, és úgy tűnik, hogy a legnagyobb tehetségeket egyengető mentorok vennék kezükbe karrierjének irányítását, így minden bizonnyal fényes pálya állhat előtte, amennyiben valóban erre teszi majd fel az életét.

A Beckham-gyerekekkel akkor találkoztam, amikor még kisebbek voltak, és azt kell mondanom, hogy mind hihetetlenek. Tudom, hogy sokan kritizálják őket, amiért a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket, de ez már csak így van a híres szülők gyerekei esetében

– nyilatkozta Simon Cowell nemrégiben, a kérdésre pedig, hogy mik a tervei a legkisebb fiúval, így nyilatkozott:

Megszerezni és leszerződtetni őt.

Cruz egyébként a közelmúltban kezdett gitározni, emellett pedig szívesen énekel – pártfogoltjai is utóbbi tehetségében látták meg a potenciált, és szülei is hisznek abban, hogy a következő nagy popszenzációvá nőheti ki magát, amennyiben kitartóan ragaszkodik ehhez az elképzeléshez, és hajlandó lesz keményen dolgozni érte.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek