Starity

Las Vegas-i fellépéssorozatra szerződött le a Backstreet Boys

2016. szeptember 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 90-es évek népszerű fiúbandája a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort & Casinóval kötött szerződést, akárcsak korábban Britney Spears és Jennifer Lopez.

hirdetés

Korábban is volt szó arról, hogy a srácok összeállnak, mi több, új anyagokon is dolgoznak, melyeket az amerikai közönség hamarosan testközelből is megcsodálhat, ugyanis Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean és Kevin Richardson 2017 márciusától a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort & Casino AXIS névre keresztelt színháztermében szórakoztatja a közönséget.

Önálló műsoruk a Backstreet Boys: Larger Than Life elnevezést kapta, és összesen 18 fellépésre szerződtek le 2017. március 1-je és július 1-je között, melyek keretein belül legnépszerűbb slágereik kerülnek terítékre. A jegyek árusítása október elején veszi kezdetét, de már most hatalmas érdeklődés övezi a régóta várt visszatérést – és természetesen így a koncerteket is.

Nagyon izgatottak vagyunk, amiért a turnéélményt elhozhatjuk Vegasba, így olyasvalamit hozunk össze, amit soha nem fogtok elfelejteni

– nyilatkozta a fellépéssorozattal kapcsolatban Carter az E! Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek