Starity

Rettegésben él Gareth Bale és családja

2016. szeptember 27. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Real Madrid játékosa eddig felhőtlenül élvezte a nyarat és az új szezon kezdetét, ám most úgy tűnik, ennek vége szakad. Barátnője egyik rokona ugyanis tolvajlással tölti idejét újabban, amely a focista családjára sem vet túl jó fényt.

hirdetés

Nemrégiben még arról számoltunk be, hogy milyen boldog Gareth Bale és újdonsült jegyese, ám most úgy tűnik, hogy ezt a boldogságot a félelem vátotta fel – legalább is egy időre.

Történt ugyanis, hogy a napokban Walesben lába kelt egy táskának, amely 350 millió forintnak megfelelő fontot, illetve kokaint tartalmazott. A tolvaj, mint ki derült nem más, mint Epiphany Dring, aki hol modellként, hol pedig felnőtt filmekben való szerepléssel keresi a kenyérre valót .Epiphany vélhetően egy maffiabandától lopott, ami családjára nézve is nagy kockázattal jár.

Na de hogy kerül a képe a Real Madrid focistája és családja? Nos Epiphany Dring nem más, mint Bale jegyesének, Emmának az unokatestvére. Nem mellesleg a táska tulajdonosa a napokban porrá égetett mindent, amihez Epiphany Dringnek köze volt – így többek között a lakását és az autóját is.

Emma joggal retteg, hogy Epiphany rokonaként ők lesznek a következők a tulajdonos listáján, így rendőri kisérlettel hagyják el spanyolországi hotelszobájukat, amit egyébként három rendőr őrzi az ügy lezárásáig a nap 24 órájában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek