Starity

Hatalmas siker: Adele legutóbbi albuma gyémánt minősítést szerzett

2016. szeptember 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit popsztár igazán nem panaszkodhat, hiszen mindössze tíz hónappal a 25 piacra kerülését követően gyémánt minősítést szerzett az eladott példányszámok után.

hirdetés

Manapság már igazán nagy dolog, ha egy előadó több ezer darabot el tud adni a lemezeiből, hiszen az internetnek (és az ott fellelhető kalózpéldányoknak) köszönhetően bárki bármihez hozzáférhet rövid időn belül – méghozzá ingyen. Adele-nek azonban nincs oka aggodalomra, hiszen a lemezei a fentiektől eltekintve is jól fogynak, így nemrég mérföldkőhöz érkezett tavaly novemberben kiadott albuma.

Az Entertainment Weekly ugyanis arról számolt be, hogy a 25-ból csak az Egyesült Államok területén több mint tízmillió példány talált gazdára, így elérte a gyémánt fokozatot. Az album egyébként világszerte hatalmas siker: Japán és Dél-Korea kivételével mindenhol listavezető, és többszörös platinalemez – hazánkban harmincezer darabot adtak el belőle, így ötszörös platina minősítést szerzett.

Az énekesnő egyébként jelenleg is e lemezt népszerűsíti, fellépéssorozata pedig november 21-én, Phoenixben ér majd véget. A rajongók számára rossz hír, hogy Adele ezt követően hosszabb időre visszavonul, ugyanis saját bevallása szerint nem szeretne lemaradni fia, Angelo nagy pillanatairól, aki jövő szeptemberben kezdi meg az iskolát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek