Starity

Cheryl Cole babát vár?

2016. szeptember 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tengerentúlon már hetek óta pletykálnak az X-Factor mentorának állítólagos várandósságáról, mely most megerősíteni látszik.

hirdetés

Márciusban derült fény arra, hogy Cheryl Cole a tőle tíz évvel fiatalabb Liam Payne-nel alkot egy párt. A szerelmesek az azóta eltelt hónapokban nemcsak megerősítették kapcsolatuk hírét, hanem össze is költöztek, valamint közös kisállatot fogadtak örökbe, aki akár a jövőbeli gyerekvállalási terveik „főpróbájának” is betudható, hiszen régóta téma a sajtóban, hogy a két popsztár gyereket szeretne.

Az elmúlt hetekben többször is felröppent a pletyka, hogy Cheryl már áldott állapotban van, a hírt pedig arra alapozták a források, hogy az énekesnő felszedett néhány pluszkilót. A pár sajtóképviselői egyelőre se nem cáfolták, se meg nem erősítették a híreket.

A minap azonban Cheryl édesanyját, Joan Callaghant egy bababoltban kapták lencsevégre a szemfüles rajongók, amint a hölgy különböző gyerekholmikat vásárolt, valamint egy speciális párnát keresett, ami a terhesség előrehaladott szakaszában megkönnyítheti a kismama pihenését. Természetesen azt nem árulta el, kinek szánja az általa vett termékeket, ám joggal gyanakszunk arra, hogy lányának vásárolt az üzletben.

Fotó: Twitter (screenshot)

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek