Starity

Nótár Mary: „Idegösszeroppanást kaptam!"

2016. szeptember 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Röviddel ezelőtt számultunk be a mulatós zene fiatal királynőjének várandósságáról, majd arról, hogy kórházba kellett szállítani. Mary végre jelentkezett, hogy tisztázza a dolgokat.

hirdetés
Nótár Mary: „Idegösszeroppanást kaptam!"
Fotó: Facebook/Nótár Mary

Nótár Mary először boldogan mesélt arról, hogy első gyermekét hordja szíve alatt, néhány nappal később pedig törölték koncertjeit, ugyanis az énekesnő kórházba került. Megindultak a találgatások Mary közösségi oldalain, hogy esetleg a bébivel lehet baj, hiszen alig öthetes magzatról van szó, mások pedig egyenesen azt pedzegették, hogy az énekesnő nem is terhes, sőt, a szexuális beállítottságát is megkérdőjelezték. 

Azonban ma megtört a jég, Mary, aki elmondása szerint napok óta nem fér Facebook-oldalához, egy videóban mondta el eltűnésének valódi okát. 

Sajnos belecsúsztam olyan dolgokba, olyan eszközökhöz folyamodtam, hogy oldjam a saját bánatomat és a fájdalmaimat; mivel én úgy éreztem, hogy nem áll mellettem senki. Nagyon-nagyon sokat csalódtam, és ilyen eszközökhöz kellett nyúlnom. De tényleg nagyon-nagyon megbántam és mélységesen szégyellem magam emiatt. Pszichiáterre volt szükségem, mert annyira kibuktam három-négy hónap alatt… Megállapították, hogy idegösszeroppanást kaptam, illetve pánikbeteg lettem

– mesélte a sztár, aki ugyan nem ejtett szót születendő gyermekéről, de fontosnak tartja, hog a rajongói lássák a kicsit emberibb oldalát is. 

A felvételből kiderült az is, hogy szerződést bontott eddigi lemezkiadójával, emberi és szakmai okok miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek