Starity

Miley Cyrus ismét Hannah Montanáról nyilatkozott

2016. szeptember 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hetekben derült ki, hogy Miley lesz az októberi ELLE Magazin címlapján, mellyel együtt részletes interjú is készült. Az interjú második része azonban csak a napokban jelent meg.

hirdetés
Miley Cyrus ismét Hannah Montanáról nyilatkozott
Fotó: ELLE / Max Abadian

Nem volt egyszerű Miley Cyrus fiatalkora. Az énekesnő ugyanis 12 éves korától kezdve négy éven keresztül alakította Hannah Montanát a Disney azonos című sikersorozatában. A korán jött hírnév és a szereppel járó magánéleti problémák azonban tönkretette az énekesnőt. Elmondása szerint ő mindössze csak híressé akart válni.

Nem nőttem fel elkényeztetettként. Csak szerepelni akartam a TV-ben. Úgy értem, hogy azon a ponton – valószínűleg kinyírnak azért, hogy ezt mondtam – talán én voltam a legkevésbé fizetett személy a stábban, mert nem tudtam mit csináltam. Úgy voltam vele, hogy »Szerepelhetek a Disney-n! Igen, ezt akarom csinálni!«

– nyilatkozta a magazinnak az énekesnő. Cyrus ezenkívül szót ejtett arról is, hogy egyáltalán nem ő találta ki azt, hogy Miley legyen a keresztneve.

A műsorban Miley volt a nevem, de régebben nem így hívtak – nem gondoltunk erre. Olyan volt, mint »Igen, használhatod a nevem a műsorban, persze!« Az anyukám megértette, hogy mennyi ember próbál hasznot kovácsolni belőlem, szóval eszes embereket alkalmazott, hogy megvédjenek engem valamilyen módon. Boldog vagyok, hogy mikor még fiatalabb voltam, az emberek megvédtek engem és egy olyan helyzetbe hoztak, ahol irányíthatom a zenémet.

EW.com

Az énekesnőt Hannah Montanáként hideg és meleg is érte, melyet gyorsan jött hírneve miatt kellett megtapasztalnia. Miley akkoriban még éppen azelőtt a döntés előtt állt, hogy kivé is szeretne válni.

Amikor ránézek a húgomra – aki 16 éves –, nem ítélem el őt azért, hogy mit tesz, mert emlékszem arra, hogy hol is voltam akkoriban. Érzelmes személy voltam – még mindig az vagyok –, de próbáltam kitalálni, hogy ki is vagyok. Keresztülmész ezen a szakaszokon, különösképpen ebben az iparban

– mesélt a régebbi énjéről az ex-Disney sztár. 

Miley ezenkívül elmondta, hogy bár azt hisszük, tudjuk kik is vagyunk valójában, de idő elteltével jelentősen megváltozhatunk személyiségileg.

Mikor abban a korban vagyunk, azt gondoljuk, hogy tudtuk kik voltunk. Mikor az emberek azt mondják, hogy sokkal másabb leszel, 16 évesen így válaszolnál: »Nem fogok!« Majd drasztikusan megváltozol. De mikor fiatalabb vagy, egyben sokkal önzőbb is, mivel felfedezed önmagad és a saját elmédben vagy. Nem gondoltam a menüre, csak ettem. Viselnék bőrt. Viselnék bundát. Tanulatlan voltam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek