Starity

Alexander Wang a legnagyobb hollywoodi sztárokkal promózza új kollekcióját – videó

2016. szeptember 28. 18:06   |   Szerző: Moonlight1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szeptemberrel nemcsak az ősz, hanem a legújabb divatszezon is beköszöntött, így természetesen lázas munka folyik a legnagyobb designerek műhelyében is.

hirdetés
Alexander Wang a legnagyobb hollywoodi sztárokkal promózza új kollekcióját – videó
Fotó: Alexander Wang

Alexander Wang az Instagramon tette közzé legújabb, őszi / téli kollekciójának reklámfilmjét, melyben a legnépszerűbb hollywoodi sztárokat sorakoztatta fel – így Kylie Jennert és Tygát is –, a zenei aláfestésért pedig a Skrillex néven ismert Sonny Moore volt a felelős. A videót Director X rendezte.

Alexander Wang a Yahoo!-nak adott interjújában elárulta, hogy nem véletlenül esett épp azokra a modellekre és közszereplőkre a választása, akiket a videóban láthatunk, ugyanis többségüket már régóta ismeri és nagyra becsüli – vannak köztük olyanok is, akik a szeme láttára cseperedtek fel.

Ezen túl a kisfilm koncepciója is adott volt, mivel a designer határozott elképzelése az volt, hogy egy zenei videót szeretne, melyben kreációi mellett nemcsak a szívének kedves sztárok jelennének meg, hanem visszahoznák régi kedvenc filmjeinek (Meglógtam a Ferrarival, Buli az élet) a varázsát is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek