Starity

Kate Hudson énekesnőként is kipróbálná magát

2016. szeptember 28. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oly sok kollégájához hasonlóan Kate is szívesen megcsillogtatná énekesi tehetségét.

hirdetés

Se vége, se hossza azon sztárok sorának, akik sikeres színészi karrierjük mellett énekesként is hatalmas népszerűségre tettek szert. (Gondoljunk csak Jennifer Lopezre, Miley Cyrusra, Selena Gomezre, Ariana Grandéra, Natalia Oreiróra vagy Thalíára.) Az ő táborukhoz szeretne Kate Hudson is csatlakozni, aki Jimmy Fallon késő esti műsorában vallott abbéli tervéről, hogy kacérkodik egy önálló lemez elkészítésének a gondolatával.

Szívesen rögzítenék egy lemezt. Mindig is tartottam tőle, mert én inkább az autentikus dalokat szeretem. Imádom az őszinte dalokat és a popzenét

– magyarázta a színésznő, és azt is elárulta, miért csak most merne belevágni a nagy kalandba, amit énekesnői karrierje jelentene:

Meg akarom csinálni. Azt hiszem, csak azért is meg fogom csinálni és meglátjuk, mi lesz belőle. Miért is ne? Elég idős vagyok ahhoz, hogy ne számítson. A zene az életem, az első szerelmem.

Ha még nem hallottad Kate-et énekelni, az alábbi videóra kattintva behozhatod a lemaradásodat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek