Starity

Folytatódik az Alkonyat-saga?

2016. szeptember 28. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Summit Entertainment egykori vezérigazgatója nyitott lenne újabb Alkonyat-filmek elkészítésére.

hirdetés
Folytatódik az Alkonyat-saga?
Fotó: Summit Entertainment

Ugyan hideget-meleget egyaránt kapott Stephenie Meyer népszerű regénysorozata és az abból készül filmadaptációk, ám azt kijelenthetjük, hogy a széria fiatalok millióira volt nagy hatással a berobbanása idején. Az írónő 2005-ben adta ki az első regényt, az utolsó pedig három évvel később, 2008-ban került a könyvesboltok polcaira.

A hatalmas sikert elnézve nem volt kérdés, hogy filmre viszik-e Hollywoodban Edward és Bella történetét, a forgalmazási jogokat pedig a Summit Entertainment vásárolta meg, melynek vezetői székében a mostanra már a Lionsgate-nél dolgozó Patrick Wachsberger állt. A férfi a zürichi filmfesztiválon tartott sajtótájékoztatón vallott arról nemrégiben, hogy amennyiben Meyer is úgy akarja, további filmek készülhetnének az Alkonyat-sorozatból – akár egy spin-off formájában is.

Lehet, hogy megvalósul. Nem szükségszerű, de megeshet. Stephenie-n múlik. Ha szeretné folytatni a történetet, ami az Alkonyat-beli karakterekhez kapcsolódik, mi állunk rendelkezésére

– nyilatkozta Wachsberger. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek