Starity

Ilyen lesz Nick Jonas a Jumanjiban

2016. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekes ismét visszatért a színészethez, hogy a Jumanji-remake keretein belül bebizonyítsa, igenis helye van a filmiparban is.

hirdetés

Július végén számoltunk be arról, hogy Nick Jonas minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy szerepet kapjon az 1995-ben bemutatott Jumanji remake-jében. Imái meghallgatásra találtak, ugyanis a készítők valóban rábíztak egy szerepet, és már munkába is állhatott. A film forgatása egyébként néhány nappal ezelőtt kezdődött meg, Nick azonban a többiektől eltérően csak pár nappal később jelent meg a forgatáson, melyről kollégája, a főszereplőt alakító Dwayne Johnson számolt be a közösségi médián keresztül.

Hivatalosan is szeretném köszönteni a haveromat, Nick Jonast a Jumanji forgatásán. Nagyszerű fickó, hihetetlen pozitív energiával és nagyon tehetséges. Hatalmasat fog alakítani a szerepében, én pedig puszta kézzel bánok majd el ezzel-azzal. A dzsungel vár. A kaland folytatódik. És ironikus, hogy aki a stábtagok közül a legtöbbet énekel, az Jack Black

– tudósított az Instagramon a színész a lenti kép kíséretében.

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

A Jake Kasdan rendezte alkotásban egyébként olyan sztárok tűnnek még fel a fent említett Jonas, Black és Johnson mellett, mint Karen Gillan, Kevin Hart, Alex Wolff, Morgan Turner, Rhys Darby és Madison Iseman. A filmet előreláthatóan 2017. július 28-án mutatják be a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek