Starity

Daniel Radcliffe elárulta, hogy szeretné-e, ha J. K. Rowling újabb Harry Potter-könyveket írna

2016. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színész évekkel ezelőtt maga mögött hagyta Harryt, ám a mai napig vele azonosítják a karaktert.

hirdetés

J. K. Rowling a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy végleg végzett a varázsvilággal és Harry Potterrel, ám sokakat foglalkoztatja a gondolat, hogy vajon van-e esély arra, hogy végül meggondolja magát, és ismét a Roxfortba kalauzoljon minket, olvasókat. A téma kapcsán a Metro nemrég mikrofonvégre kapta a filmsorozatban a címszereplőt életre keltő Daniel Radcliffe-et.

Nem szeretném, ha Jo olyasmit csinálna, amit nem szeretne. Mint a karakter és a történet megálmodója, neki kell tudnia, hogy van-e több mondanivalója a varázsvilággal kapcsolatosan, ahogy azt is, ha már nincs. Jelen pillanatban nem akarja folytatni, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben ne döntene másképp, hiszen ő egy nagyon kreatív személyiség, akinek rengeteg ötlete van. Ha úgy határoz, hogy folytatja, az fantasztikus, de én személy szerint nem akarok nyomást gyakorolni rá

– magyarázta a színész, aki azt is elárulta az interjú során, hogy a filmsorozat stábtagjai közül sokakkal tartja a kapcsolatot, ám Emma Watson és Rupert Grint nem tartozik közéjük.

Időnként összefutunk Ruperttel, jól kijövünk egymással. Emmával már jó ideje nem beszéltem, de nyilvánvalóan figyelemmel követem a munkásságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek