Starity

Nótár Mary egy nővel él együtt

2016. szeptember 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tovább dagad a botrány Nótár Mary körül: először terhességéről, majd pszichés problémáiról nyilatkozott, amelyek miatt kórházi kezelésre is szorult, most pedig újabb döbbenetes titokra derült fény.

hirdetés
Nótár Mary egy nővel él együtt
Fotó: Facebook / Nótár Mary

Miután Nótár Mary bejelentette, hogy pár hetes terhes, az énekesnő rejtélyes módon eltűnt. Tegnap azonban a mulatós zene fiatal királynője egy videót tett közzé új Facebook-profilján, amelyben elmondja, hogy idegösszeroppanással kezelték kórházban és lemezkiadót váltott. 

A Story magazin azonban még ennél is meghökkentőbb dologról ír Mary kapcsán: egy fénykép látható az újság címlapján, amelyen a 31 esztendős énekesnő egy másik nővel látható. Korábban mi is megírtuk, hogy sokak szerint Mary eltűnésének valódi oka az, hogy a sztár nem is várandós, hovatovább egyesek szerint a nőkhöz vonzódik.

Nem tudni, mi az igazság, de több internetes fórumon mennek a találgatások a téma kapcsán. Egy nevét nem vállaló fórumozó a következőket írta:

Én is Miskolcon lakom, és itt nyílt titok, hogy egy másik lánnyal él együtt már régóta...

Mary egyelőre nem kommentálta a történteket. 

Fotók: Story magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek