Starity

Sarah Jessica Parker eloszlatta a pletykákat a Szex és New Yorkkal kapcsolatban

2016. szeptember 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évek óta pletykálják, hogy folytatást kap a Szex és New York című tévé- és filmsorozat, ahogy arról is susmognak, hogy Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker milyen kapcsolatban áll egymással. Utóbbi mindkét találgatás végére pontot tett legutóbbi interjúja keretein belül.

hirdetés

A Time magazin riporterének volt szerencséje interjút készíteni Sarah Jessica Parkerrel, aki több, a Szex és New Yorkkal kapcsolatos tévhitet is eloszlatott, ezzel egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntve a pohárba. Ahogy korábban mi is megírtuk, állítólag komoly ellentét feszült a Szex és New York főszereplői, különösen SJP és Kim Cattrall között, ám mint kiderült, ebből egy szó sem igaz.

Számomra mindig szívszorító volt ebben a narratívában hallani Kimről és rólam, mert ez nem tükrözte a valóságot. Egyszerre furcsa és lehangoló

– magyarázta a 51 éves színésznő.

Fotó: Warner Bros.

Közzétettem egy bejegyzést Kim születésnapján, az emberek pedig rögtön úgy reagáltak, hogy Ó, Istenem, nem is tudtam, hogy kedvelted őt. Mi van? Mindannyian szabadon távozhattunk volna [a műsorból]. Hát nem különös, hogy a férfiak szereplésével készülő műsorok sztárjait nem zaklatják ilyesmivel?

– tette fel a költői kérdést Sarah, majd szót ejtett arról is, mi az igazság a következő Szex és New York-filmmel kapcsolatban.

Az utolsó film 2010-ben jelent meg. Tizenhárom évet áldoztam az életemből a Szex és New Yorkra. Lehet ennél jobben kitölteni egy karriert? Most azonban itt az ideje valami mást csinálni.

A Szex és New York egyébként 1998 és 2004 között volt képernyőn, a nagy sikernek köszönhetően pedig két mozifilm is készült belőle, de úgy tűnik, a 2010-es megjelenésű volt az utolsó, hiszen SJP-nek esze ágában sincs újra Carrie Bradshaw bőrébe bújni. A színésznőt jelenleg a Divorce című vígjátéksorozatban láthatják a rajongói, mely szériában egy válófélben lévő nőt alakít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek