Starity

David Beckhammé akarta műttetni magát, de helyette eladósodott a brit tinédzser

2016. szeptember 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves Jack Johnson nemrég az ITV This Morning című műsorában vallott a mögötte álló műtétekről és jövőbeli terveiről.

hirdetés
David Beckhammé akarta műttetni magát, de helyette eladósodott a brit tinédzser

A munkanélküli tinédzser arról vallott a műsorban, hogy mindig is felnézett a világhírű focistára, és már régen eldöntötte, hogy rá akar hasonlítani. Ahhoz, hogy ezt elérje, 20 ezer angol fontot (~ 7 millió forint) költött, műtétek tucatjain esett át, de az eremény még így sem emléketet David Beckham külsejére, amivel bár Jack is tisztában van, ám továbbra is hisz abban, hogy további műtétekkel elérheti az álmát.

A beszélgetés során elárulta az őt faggató műsorvezetőknek, hogy a szépészeti beavatkozásokat kölcsönökből fizette, de egyelőre fogalma sincs, miből fogja visszafizetni őket, illetve, hogy miképp teremti elő a további operációkhoz szükséges több ezer fontot. Saját bevallása szerint korábban még nem volt ilyen elégedett a külsejével, mint most, testalkatán pedig gyomorgyűrű segítségével szeretne változtatni.

Szó esett továbbá arról is, hogy Jacknek az a vágya, hogy a szórakoztatóiparban helyezkedjen el és olyan hollywoodi sztárok vegyék körül, mint Beyoncé vagy Nicki Minaj, azt azonban még ő sem tudja, miben tehetséges, mivel érheti el ezt a vágyát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek